28. aug. 2010

Bryllupsblogg

I tiden fram til bryllupet vårt hadde vi en blogg med oppdateringer om ALT som vi mente var nødvendig før bryllupet. Internettadressen ble oppgitt i innbydelsen, demed slapp vi unna store A4ark med kart, ønskeliste osv. Supergreit synes jeg :)  Et lite tips til andre planleggende bruder/bridezillaer. Jeg gikk nok under bridezilla 3 på en skala fra 1 til 10. Jeg valgte forlover på tross av at hun er råvakker, jeg brukte mindre penger på kjolen min enn hva gartnern brukte på sitt antrekk ( ca 4 ganger så lite faktisk,) vi drakk pappvin og jeg brukte lys fra nille. Jeg ville derimot ikke jenke på kravene på å ha dokurver på toalettene og håndsåpe som matchet temafargen. Dermed valger jeg å vurdere meg som en 3'er på bridezillaskalaen;)

Jeg legger med en link til vår bryllupsblogg, et supert hjelpemiddel!


Her er et bilde av meg og gartnern fra et halvt tiår tilbake, som var et av hovedbildene på bloggen!

Er det noen som holder på å planlegge bryllup?

25. aug. 2010

Kunstverk


Litjspira har fått leika seg litt på paint sammen med pappa, og da lages det bokstaver og andre kruseduller ;) Tegning begynner å bli artigere og artigere synes litjspira som kaller det "tegnesakan mine" som er en fellesbetegnelse på at nå vil jeg tegne krusseduller i 1-2minutter. Altså frøkenen er bestemt og konkret og gidder ikke kaste bort tiden sin med å tegne hele dagen. Hun er mest opptatt av at vi skal tegne noe for henne eller skrive bokstaver som hun kan kjenne igjen " derre e farfar sin bokstav". Mora e stolt som en hane og synes at litjspira både er flink til å tegne og til å kjenne igjen bokstaver :)


Kanskje jeg skal kaste meg over paint og hygge meg litt jeg oxo??? Vel, det får vel heller bli rydding i baderomsskapene i dag ;)

Ha en strålende dag alle og en hver som titter innom!


24. aug. 2010

Barneromstapet er innkjøpt

Happy happy!
Jeg er så glad for nå har jeg fått fiksa og oppdatert Paypal (etter å ha oversteget deres limit på 18000kr....kremt) :) så idag kunne jeg endelig gå til innkjøp av ny tapet til "nyrommet mitt" (som litjspira kaller det). Planen er å ha svak lilla på alle vegger (syrinefarget kanskje) og en fondvegg med den nyinnkjøpte tapeten. Nå må jeg bare vente på pakken fra England, og håpe at den glir fort gjennom tollen :)


Denne blir rånydelig på pikerommet! Vi skal også legge nytt gulv, male tak, legge nye veggplater, liste, skifte ut dør, nytt garderobeskap skal inn og en kommode. Samt at jeg har vært innom stoff og stil, og handlet lilla stoff til sengetøy og vimpler ------> te be continued!!!!


Ha en strålende lilla kveld ;)

Sommeren varer evig!

åh, hvor deilig hadde det ikke vært om sommeren hadde vart for evig! kanskje ett lite avbrekk i desember med litt snødryss og julestemning, men tverdt julepynten hadde vært ryddet bort skulle sola tine snøen og la det bli vår på ei uka og sommern kunne feste grepet i februar! For tiden er jeg delvis arbeidsledig etter jakt på drømmelærerjobben (egentlig hvilken som hels lærerjobb) så da har jeg mye tid til å drømme meg bort til evig sommer, grønt gress og barføtter på en plen som for tiden ikke eksisterer (mere om dette senere)....

Slik blomstrer stemorsblomstene for 2-3uker siden (nå eksisterere de kun i inntørket og flat forstand) - mon tro om det er på grunn av mangel på grønne fingre eller sommer??? - det skal sies at stemorene til naboen bugner og vokser, så jeg sette min lit til å øke hagekunnskapene i løpet av vinteren.


Stemorene var i utgangspunktet nedklipt og stakkarslige etter at de fungerte som kakepynt i bryllupet, men etter 2 uker med litt sol og regn om hverandre (slik som en vanlig trøndelagssommer er) så blomstret de seg flotte og store.


Her ser dere stemorene i bruk som bryllupsmuffinspynt! Kaketårnbildet er tatt av vår bryllupsfotograf Eric Fagerheim AKA Fotofashion

Blomstrer dine hageblomster fortsatt? - og er det noen som har gode tips til stell av hageblomster????


22. aug. 2010

Min favorittblogger

Etter å ha surfet litt på NIB (norske interiørblogger) har jeg funnet meg en stor håndfull blogger jeg følger med på. Allikevel er det en blogg jeg må innom hver dag og det er Christines "hvit stil". Hun både inspirerer og gleder meg med interiør og følge av hennes hverdag! Ta en titt på denne flotte bloggen og la deg bli imponert over all det arbeidet hun legger ned i hus, butikk og familie :)

Her er en link til Christines flotte blogg: hvit stil


Ta også en titt innpå NIB


God natt og ha en strålende ny uke :)

14. aug. 2010

Fredagsskos

I går forble Tv'n avslått her hjemme hos familien Tiriltungen. (Gartnern koste seg med Harry Hole på nye eventyr) mens jeg kastet meg over pc'n og internett. Et hett tips fra Elisabeth (ja, jeg vet du er inne å titter litt av og til) var å sjekke ut http://www.tv3.se/ og på "Design med Simon og Tomas". Og jeg rakk og se 3 episoder før ole blund meldte sin ankomst.


Kanskje du finner lørdagsunderholdningen din her ;)

God helg

11. aug. 2010

Tapet til barnerommet

Jeg sitter fortsatt å windowshopper på ebay og kom over de nydeligste barneromstapetene. Neste oppussingsobjekt er som sagt tidligere Litjspiras rom. Jeg har handlet innj en liten eveighet med rosa tilbehør.... men har tatt en helomvending i fargevalg og ender vell med å pakke ned alt det rosae og håpe på jente neste gang også. For på ebay kom jeg over de lekreste lilla tapet, og alle som kjenner meg vet at lilla er den fargen jeg foretrekker både på meg selv og på litjspira :)


Denne er favoritten as we speak!



og denne har vært på topp fram til i går!

Hvilken synes dere er finest??
Her er noen siste alternativ;

Begge disse er også råflotte og kan jo være med på dempe lillasuget jeg har ;)

Ha en flott dag :)

4. aug. 2010

Windowshopping på ebay

De siste nettene har jeg ligget våken og innredet rom for rom her hjemme. Et av de rommene som skal pusses opp om ikke så alt for lenge er soverommet vårt. Jeg har lyst på en fondvegg, men har ikke helt bestemt meg for om den skal tapetseres eller males. Eneste faste inventar er 2 meter med Hemnes garderobeskap fra IKEA og dobbelsenga såklart :) Gartnern har hinta frampå at han ønsker seg et lite luksusrom, så vi får se hvor godt jeg kan trylle;)

Ikveld har jeg windowshoppa på ebay, og fant en helt perfekt tapet. Prisen var også perfekt, så det kan nok hende at jeg må slå til før tapeten forsvinner i hissige budrunder;)


Den nesten var også flott, men kanskje litt nøytral????


Begge tapetene er fra Laura Ashley, som har haugevis av utvalg med både tapet, stoff, tilbehør og dill dall! *perfekt* rett og slett!

Hvis du ikke er bitt av ebaybasillen enda bør du sjekke ut mulighetene for kupp på interiør til latterlige priser. Tapetene var priset til ca 100kr for 2 ruller = 20meter, så kast dere over ebay!

Store klemmer fra miss tiriltungen som skal kose seg videre på ebay;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails