4. mars 2012

Storesøster


Litjspira (som i grunn ikke er så veldig lita noe lenger) gleder seg enormt mye til å bli storesøster om en mnd tid! Svangerskapet har flydd og jeg er i uforskammet god form, og akkurat nå gjør jeg som enhver høygravid kvinne; sitter med beina høyt og drømmer om rødvin, spekemat og alle godsaker på jorda jeg ikke kan få.... Og da også en deilig fotmassasje fra sin bedre halvdel (jeg vet med stor garanti at dette er en drøm jeg kan se langt etter, men det er lov å prøve seg!).


Så her e altså grunnen til at jeg skal være hjemme som husmor i et lite år, både godt og litt skummelt! Oppdateringer fra babyrom og nytt storjenterom kommer rett rundt svingen!

Kulemagehilsen fra Tiriltungen


2. mars 2012

Polaroid

Glisetroll!!!!

Jeg har latt meg fasinere av alle mulighetene man har for å kose seg med bilderedigering. For en stund siden kom jeg over poladriod (et bildebehandlingsprogram) som konverterer vanlige bilder over i polariodformat! De ellers ganske så flotte bildene blir smashing, og ofte får man en følelse av at bildet er tatt på det blide 80-tall = perfekt! Dette må være en flott husmorssyssel i ukene/månedene framover.... Jepp, jeg skal nemlig være husmor på fulltid i et lite år ;)

Velkommen tilbake til Tiriltungenbloggen!!!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails