24. mai 2011

Frynsegoder

Jeg har alltid kosa meg med blogginga, og har på ingen som helst måte følt et behov for at bloggen skal gi hverken gaver eller fordeler. Meeeeen det gjør ingenting å få en så flott gave som jeg fikk i posten for en stund tilbake. Jeg har anbefalt en herlig nettbutikk her på bloggen en gang før; Wow factor Shop, på epla.no. Min gamle anbefaling finner du her. De flotte damene spurte etter adressen min og noen uker etterpå har de sendt meg den lekreste puta jeg noen gang har sett.

Puten er pudderrosa og sort, og laget i silke. Fjærene er hærlige og glatte, og puten er den mykeste jeg noen gang har eid! 

Tusen takk til jentene bak Wow faktor shop!Det var bloggens første og eneste frynsegod, så langt! Bortsett fra alle de flotte kommentarene deres ;)

Hilsen en våryr Tiriltungen

1 kommentar:

  1. Kjære Tiriltungen

    Så hyggelig at du liker vår Chanel-inspirerte fjærpute. Grunnen til at den er så myk (og vil holde fasongen lenge) er at vi bruker innmat av dun i motsetning til det meste du får kjøpt rundt omkring, som har syntetisk innmat. Vi håper at du vil fortsette å kose deg med puten, og at du tar en titt i butikken vår igjen, som nå er full av nyheter og nye vintage-møbler i ny drakt. Enjoy!

    Hjertelig hilsen Birgit i Wow Faktor Shop

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails