7. feb. 2011

House make-over

For et par uker siden fikk litjspira dette dukkehuset fra bestevenninna si. De er jevngamle og bestisen hadde fått et flott nytt dukkehus i julegave. Dermed ble det et gammelt Lundby dukkehus overflødig og litjspira fikk overta huset. Tusen takk! 
Huset er fra 80-tallet, og har litt slitasje og stil deretter, derfor har jeg kastet meg over e-bay (nok en gang) for å oppgradere huset. Prosjektet er fortsatt ikke påstartet, men dette får bli et langtidsprosjekt! Huset har enormt potensiale, og så langt har jeg handlet inn nytt takpapp, og fliser til badet, tregulvimitasjon og brosteiner i grått. Jeg har også kjøpt inn soveromsmøbler og nytt kjøkken, men de skal få seg en sprayrunde før de er presentable.


 


Til stua har jeg handlet inn blå tapet, og jeg har mange planer videre. Så får vi bare se hvor denne dukkehusgalskapen ender! Uansett storkoser jeg meg med å date e-bay jevnlig, og gartnern han må trekke kølapper for å få tilgang på pc'n!Badet minner veldig om vårt forrige bad, med "marmorplater" og god gammeldags slitasje og brun som gjennomgående farge. Dette skal få seg litt oppdatering etterhvert!

Har du et dukekhus som trenger en oppgradering?!? 
E-bay e plassen!

5 kommentarer:

 1. Jeg har et lignende hus som skal pusses opp etterhvert - gleder meg til å se mere av dette : ) Lykke til med oppussingen

  SvarSlett
 2. takk takk! Jeg skal komme med oppdateringer etterhvert! :)

  SvarSlett
 3. Haha, du e søtest i verden Tina! Glede me te å sjå resultatet :)

  SvarSlett
 4. Fint med planer, lykke til med rehabiliteringen. ☺

  SvarSlett
 5. Takk takk! Resultatet er nok langt fram i tid, men den som gleder seg til noe godt (trenger masse rødvin!)

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails