20. feb. 2011

...and they lived happily ever after!

For en dag for veldig veldig  lenge siden (faktisk 10år i mai) møttes jeg og gartnern for aller første gang. Det var på ingen måte kjærlighet ved første blikk, og det tok oss 2 år med stygge blikk og spydige kommentarer før vi forstod at vi var som skapt for hverandre! Etter det har vi vært som erteris eller villris, og jeg har nytt hver dag sammen med min kjære gartner!


Første søndag i advent jula 2009 lurte gartnern meg til skogs, hvor det ventet sprudlevann, en svær ring og ei søt lita litjspire! Forlovelsen var et faktum :)


Sommeren i fjor tok vi på oss finstasen og giftet oss utendørs i flom og rekordnedbør
(Hipp hurra for trøndersommer!). En av de beste dagene i mitt liv!


Vi hadde nok et noe utradisjonelt bryllup, uten treretters, rosa sanger eller en vakker kirke. Men det ble akkurat sonn som vi ønsket oss, om ikke bedre!

Dagen ble nydelig, og brura (altså jeg) ble gift med lange, hvite gummistøvler på føttene!


Dagen ble feiret med både familie og en dryss av hærlige venner. Hvis noen av dere lesere dette, så takk for at dere gjorde dagen fantastisk!


Brudevalsen ble danset til en sveivegrammafon med Nat King Coles' When I fall in love! Vi hadde småøvd litt med hjelp fra dansekurs på Youtube, men strøkent ble det nok ikke. Men nå er ikke akkurat jeg noe danseløve heller, eller hur gartnern?!


Det ble ikke noen offesiell kakeskjæring, her ble det rett og slett bare å dele på godene. I form av lekre sjokolademuffins, med hvit sjokoladeglasur! Nam nam!

Kjære gartnern, imorgen stikker vi på kjærlighetsferie i 4 dager, og jeg gleder meg som et lite barn! Flaks for meg at du fortsatt ikke aner hvor vi skal dra, men hærlig lover jeg deg at det blir!

Store smellkyss fra Fru Tiriltungen til gartnern :)


2 kommentarer:

  1. Fine bryllups bilder du har og søtt med gummistøvler. du har en veldig søt blogg..

    SvarSlett
  2. Takk takk :) Hyggelig med hilsen på en rolig søndag!

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails