1. feb. 2011

Hjemmebibliotek


NIB (Norske interiørblogger) har satt i gang en ny konkurranse nå i februar. De skal se på all interiørs basic secret; oppbevaring! I vårt oppussingsobjekt av en rekkehusleilighet begynner vi å komme på plass i enkelt av rommene (les: sminkeskuffa på badet, undertøysskuffa og sølvtøyet). Ellers råder det fortsatt lettere kaos i Tiriltungenheimen. Men en ting som vi har orden på er vår salige blanding av barnebøker, faglitteratur, interiørmagasin og bruksanvisninger! 


En ting frøken Tiriltungen er svært opptatt av er bokstaver, lesing og bøker. Som en velutdannet norsklærer så finnes det ingen snarveier, bøkene må leses, men viktigst av alt; bøkene må være tilgjengelige! Derfor har vi sortert ut våre favoritter i to ulike oppbevaringskurver.  En som henger i akkurat passe høyde til en 2 åring og en som henger litt høyere opp til meg og gartnern. Vi har interiørblader (samt ubetalte reginger, helt bakerst!) i vår og litjspira har spennende ABC-bøker i sin.En god bok, er en slitt bok!!!
Hva er ditt beste oppbevaringstips?

7 kommentarer:

 1. Skikkelig fine oppbevarings- kurver!! Kan jeg spøre hvor de kan kjøpes? Liker sodt barnevenlige høyder:)

  SvarSlett
 2. Jeg likte disse kurvene svært godt;)
  Også et førskolelærerhjerte banker godt, når 2 åringen lett kan få tak i favorittboka si;))

  SvarSlett
 3. Så hyggelig med kommentarer!
  - De kurvene er kjøpt på kremmerhuset, men jeg er usikker om de er å oppdrive nå. Jeg kjøpte de i høst til halv pris, men det kan godt hende de har noen på et bakrom eller lager en plass i vårt ganske land;)

  God lille lille fredag!

  SvarSlett
 4. Kjempesmart :-)
  Og jupp, enig: ei god bok er ei slitt bok!
  Antar utvalget sirkuleres ofte?

  SvarSlett
 5. Lekkert! Nydelige smådetaljer <3 Lykke til i utfordringen :)

  SvarSlett
 6. Utvalget sirkuleres svært ofte, særlig etter et bokpåfyll etter loppiser, eller etterhvert som interiørbladene bugner over ;)

  Vi elsker at hjemmet er barnevennlig, på tross av at det er hvitt og "voksent" :)

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails