22. juli 2010

Bord dekk deg!

De siste månedene har flydd for liten og stor her hos familien Tiriltungen. - Og for vell en måned siden gav gartnern og jeg hverandre vårt JA! Den store dagen hadde vi planlagt i 1 1/2års tid, men de minste detaljene som blomster og nips naps ble plukket ut de siste dagene før bryllupet. Vi hadde planlagt et bryllup med "midtsommernattsdrøm" som tema og temafargene i grønn og hvit gikk igjen i de fleste detaljer. Fru tririltungen hadde til og med kjøpt inn lysegrønn håndsåpe til toalettene ;)


To dager før bryllupet tok vi oss en rassia hos alle de store florissbutikkene i Trondheim, og heldigvis for oss hadde de tilbud på peoner. Dermed handlet vi inn 20 store buketter med peoner, litt perlenåler, oasis og valgte "ring en god venn" og vips var både blomsteroppsatser og brudebuketten i boks.

Vi giftet oss utendørs (slæsj under partytelt pga av flom) og jeg ville gjerne ha blomsterpynt utendørs. Vi laget derfor runde blomsterdekorasjoner som fikk et silkebånd rundt seg og ble hengt opp på små pappalagde stativ langs "alteret". Etter vielsen ble blomstene satt i skåler på bordene inne i lokalet = GENIALT!
Blonder og perler gikk også igjen i bryllupet og undertegnende sydde 25meter med hvite vimpler til å henge opp i taket for å skape en liten hagefeeling.  


Vimplene hang vi opp på tvers fram og tilbake, samt at vi også hadde små hagelykter i hvitt hengene ned fra taket. Alle bordene var dekt med hvite duker med blondegardiner oppå + en lys grønn løper på undersiden. 


Midt på bordet står en liten samling av messinglysestaker som min litt-over-middels-loppisgale-mor har kjøpt inn til under hundrelappen (tilsammen, for 60 lysestaker). Disse er blitt sprayet sølv av den berømte mekonomensprayen (cromespray). Dermed slapp vi unna samfunnshuslysestaker .... som er frøken tiriltungens store skrekk!


 

Strødd rundt omkring på bordene hadde vi små melkeglass som vi har sprayet med hvit hobbylack. Jeg dekte glassene med plastikblondeduker fra KID og sprayet som en gærning, hele 40 glass ble sprayer! og en stor takk til gartneren som kom på denne geniale løsningen;) dermed fikk vi lurt inn enda mer blonder ;)Bordkortene viste seg å både være dekorative og svært praktiske! Stine (dette er hennes bordkort) kunne holde orden på vinglasset sitt til langt på kveld... og for å være ærlig hadde vi ikke tenkt over hvor praktisk dette var for gjestene begynte å påpeke det! mitt eneste mål var å unngå den klassiske vi-skriver-på-sten/skjell varianten eller de litt kjedelige brettede bordkortene. 

 Dette er vår bryllupskake. Det skal nevnes at det såklart var en til hver gjest, slik som hør og bør! Les mer om disse bryllupsmuffinsene herEt siste bilde som viser utsikten (iallefall bitte litt) mot vannet ved huset som vi leide! *nydelig*

Som dere alle sikkert skjønner er Frøken Tiriltungen nå blitt fru Tririltungen,men for å være helt ærlig så er jeg fortsatt så ung at jeg tiltaler meg selv som miss Tiriltungen fra nå av ;)

En stor klæm fra meg som lover å være tilbake på bloggen nå!

9 kommentarer:

 1. Nydelig festbord i bryllupet ditt : ) Gratulerer så mye : )
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Fine bilder fra vakre festbord! Og jeg må si jeg digget ideen om bordkort festet til glass! :)

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 3. Tusen hjertelig takk for inspirasjon! Hele helgen har jeg vridd hodet av meg for å finne gode alternativer til duker til bryllupet til broren min. Tanken med blondeduker/blondegardiner over en annen har vært der hele tiden. Og nå fikk jeg se det:)
  Masse lykke til i utfordringen. Dette var delikat og enkelt.
  Håper du får en fin dag:)

  SvarSlett
 4. Koselig dekket og pyntet
  festbord, og et fint bidrag
  i konkurransen ღ Ønsker deg
  en fortsatt fin dag og uke..
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Elsker peoner. Nydelige bilder og flott festbord i bryllupet ditt

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Nydelig festbord!!
  Sannelig vakkert med disse peonene!!
  Jeg kjøpte en stor bukett igår, bare elsker de!!
  Ha en fin kveld;)

  SvarSlett
 8. Kjempefint! Elsker peoner! Lykke til og god helg til deg:)

  SvarSlett
 9. Nydelige bord! peoner er en av mine absolutte favorittblomster! Lykke til, MISS Tiriltungen ;)
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails