9. nov. 2010

Kveldssyssel

Idag har frøken Tiriltungen fortsatt arbeidet på nyrommet til litjspira. Gartnern har ivrig revet vegg, flyttet veggen 30cm og satt den opp på ny. Tykkelsen på veggen økte vi fra 3 cm til over det dobbelte = ingen forstyrrende snorking gjennom veggene.... sant nei gartnern;) ?!? Nå har vi kommet godt i gang med litjspiras rom og satser på å kunne presentere "nyrommet" før adventskalenderens inntog om snaue 3 uker.

Her er en liten smakebit av den gamle tapeten på nyrommet til litjspira. En fryyyyd å bli kvitt!


Her vises hvor mye større rommet ble etter vi flyttet veggen. Den grønne tapeten er fra vårt soverom, og dermed har vi fått 30cm mindre rom i fotenden.


Gartnern monterer opp gipsplatene over isolasjon og stenderverk! Godt jobba kjækken :)


Litjspira hjelper også til, og snakker i ett sett om nyrommet sitt!

Hipp hurra for barnerommet under progress!

3 kommentarer:

  1. Kooooos!!! =) Æ GLEDE Mæ te å sjå..det gjør Sofie og! Vi savne dokk.. snufs.. har Sofie hver helg i desember!! =) da SKA vi finn på nå med nydelige småttisan vårres! Æ treng forestn tips te kalendergava om du har nån:P

    SvarSlett
  2. Så fint rom du kommer til å få Elida :) Mitt rom begynner også å ta form, har fått en kjempe fin tapet på ene veggen, og snart skal pappa legge gulv. Gleder meg til å flytte inn å få eget rom igjen:) håper alt er fint med dere, hils mamma´n din fra mamma´n min!! :)

    SvarSlett
  3. Flink dokker e! Åh, æ glede mæ t å sjå ja, Tina! :)Invitere mæ sjøl i før-julsstria æ ;)

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails