6. des. 2010

Advent på nykjøkkenet


Selv om det er en stund siden kjøkkenet ble "ferdig" (les: mangler listverk +++) så har jeg ikke fått visst fram det her på bloggen. Vi er veldig stolte av kjøkkenet vårt, og vi har vektlagt at det både skal være praktisk, men også pent å se på. Kjøkkenet er fra Ikea, og passet vår stil og lommebok perfekt! Til sammen har ca 10 løpemeter med kjøkken, og dette gjør at vi kan ha det ryddig i skoffer og skap. Men vi har jaggu meg klart det kunststykket å fylle opp hele kjøkkenet. På bildet over vises den delen av kjøkkenet som man ser fra spisestuen. Vi valgte derfor å ikke satse på standar kjøkken med vanlige overskap her, men heller åpne opp det slik at man får en liten kjøkkenoase.

Tre svibler har fått plass i en glasslykt fra Kid, og prikken over I'en er litt mose og lett sølvpynt


På motsatt side av denne kjøkkenveggen er spisestuen, og vår lekre tapet som går i hvit, beige og isblå. Denne fargen styrer resten av fargevalgene på kjøkkenet også. Og vi eeeelsker fortsatt den flotte tapeten.Her er et bilde av spisestua, men spisestua er skiftet ut for en mye flottere. 
Historien rundt dette kan du lese her


Kjøkkenskapene har knotter fra Black and white på City Syd. Englevingene er kjøpt på Kremmerhuset.Sviblene blomstrer snart, og til det hvite kjøkkenet er noe annet enn hvite eller blåe svibler uaktuelt;)


Flere kjøkkenbilder kommer etterhvert. Er du nysgjerrig så kan du se tegningene fra kjøkkenet her

Ha en strålende kveld! Vi planlegger å lage medisterkaker i kveld, samt litt planlegging av juleverksted som skal være på skolen jeg jobber på i morgen!

Tusen takk for hyggelige hilsener! - Det varmer:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails