7. des. 2010

Bryllupsbilde og barnebilde


Bildet over er tatt på spisestuedelen av kjøkkenet og viser fram den hærlige tapeten og de nye bildene vi har fått opp på vegghylla. Jeg er litt under middels interessert i store, dyre rammer med en kvadratmeter med bryllupsslør eller barneglis. Vi har derfor tonet det, men samtidig føler vi at vi har fått den finishen på det som vi ønsket oss. Rammene er skikkelig tøffe og er kjøpt på Kremmerhuset til 299kr stykket. - Et slikk og ingenting i forhold til innrammingspriser.


På en annen vegg ved spisestua henger en liten hylle, - også den fra Kremmerhuset. Vi har bevisst kjøpt oss et flott servise fra glassmagasinet som matcher  tapeten vår, både i farge og mønster. To av tekoppene henger fram som pynt året rundt. 


I går fikk vi produsert hjemmelagde medisterkaker og dekorert pepperkakene!
- nå kan jula bare komme- 


Men hopp ikke over en 26år og 365dagers dag på fredag!
Hilsen Tiriltungen som snart fyller år!


1 kommentar:

  1. Hei Tina! Koselig med nye lesere. Synes vi har fått mye ut av leiligheten på Brundalen, selv om det ligger en del begrensninger i planløsning ++. Eames har overraskende GOD sittekomfort (til og med samo'n som var skeptisk er enig i dette). Har ikke tenkt over svaien, men tenker at det er godt at den er litt fleksibel siden den er av et hardt materiale. Knallgod form på den! Håper den dukker opp under juletreet ditt (og mitt) hehe!

    Lise

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails