21. mars 2011

Inspirasjon

I det siste har jeg lagt merke til at flere interiørbloggere har hatt bloggtørker på rekke å rad. Jeg har slengt meg litt med på bølgen, og har til og med gått runden med meg selv om jeg skal fortsette å blogge. For hva ønsker man egentlig å oppnå med å blogge om interiør og noe så personlig som hjemmet sitt... Jeg har fundert og vurdert, og sitter igjen med ett ord; inspirasjon. Selv later jeg meg i sofan med pc'n i fanget hver kveld, og suger til meg inspirasjon fra andre lekre interiørblogger. Noen favoritter har bestått, mens noen blogger har jeg byttet ut til fordel for blogger som har en mer retro industriell stil, som for tiden får hjertet mitt til å dunke litt fortere.

For tiden drømmer jeg om et mer moderne og industrielt stuebord. Jeg og gartnern har tatt runden hos alle møbelbutikker, og har funnet noen favoritter.

Til slutt har vi innsett at vi har lyst til å slenge utfordringen videre til faren min. Han har tittelen senior tekniker, og sveiser og bygger de utroligste ting på jobben. Dermed setter vi vår lit til at vi kan få han til å bygge stålrammer til et litt røft bord, og så kan vi avslutte med planker på toppen!

Vi lar nok prosjektet gå over en relativ lang tid, men den som venter på noe godt....

1 kommentar:

 1. Hei! =)
  jeg elsker det stue bordet!
  så det på finn for et drøyt år siden, men da jeg endelig ville slå til var den solgt.
  vet du hvor man kan få tak i det?
  evig takknemmelig for hjelp =)
  send gjerne til karim@maneo.no

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails