10. mars 2011

Sjokoladedrøm!

Alle mine venner og familie vet at cupcakes er min store favoritt. De var så store favoritter at vi lagde bryllupscupcakes forrige sommer. Det som gjør at jeg er så glad i disse munnfullene er nettopp fordi di er akkurat det; en munnfull! -Eller fem munnfuller, men hvem teller! Det føles iallefall som om man får plass til langt flere cupcakes enn man får plass kakestykker.

Disse cupcakene ble laget av min favorittoppskrift; Toros sjokolademuffins + egg og litt rømme, og en hakket sjokoladeplate. Toppingen er laget av philadelfiaost, melis og smeltet hvit sjokolade (trippelnam nam!), pluss noen dryss med næringsmiddelsmak av bringebær.


Fordelen med disse muffinsene er at de er nydelige på smak og uten både melk og gluten! (Og nei, jeg er ikke sponset av Toro). Nå synes nok sikkert mange at jeg jukser, men ærlig talt - en ekte husmor må ha mange kort opp i ermet, jeg har bare byttet ut kortet med en Toropose!


På slutten må jeg egentlig bare ta et lite oppgjør med forfiningen vi har her i Norge, for hva er det egentlig som skiller en cupcake fra en muffins? Er det språket, pynten eller kanskje prisen? Hjemme hos meg får dere velge; kall det hva dere vil, men om en spade er en spade, så er en sjokoladedrøm en sjokoladedrøm, og det med det! 

*I love cupcakes, muffins og sjokoladedrøm*
...og såklart deg også gartnern!


5 kommentarer:

 1. Mmmmm.. Smaksprøver på jobb snart? ;)

  SvarSlett
 2. Åh, Tina! Munnnen står i vann, minnan om en midtsommernattsdrøm kjem skyllende tbake, og æ veit ka æ ska lag i helga;) Goood helg!!

  SvarSlett
 3. mmm dette så godt ut :) og bruke toro muffins er ikke å jukse. God søndag.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Dette så godt ut :)
  Fine bokstaver du viser i Nib utfordringen :)

  Klem anette

  SvarSlett
 5. Hei.Så fin blogg du har. Håper det kommer flere gode tips og innlegg til inspirasjon. Muffins er populært her i huset også:-)
  Hilsen Benedicte.

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails