11. jan. 2010

Planlegging av nytt kjøkken

Det jeg skulle ha ønska meg i julegave var såklart en tryllestav, en slik en som jeg kan bruke for å få alle prosjekter her hjemme ferdig i en fei. At det samtidig bare innebærer "sim sala bim" og litt vifting med en stav hadde passet meg og min tidsdisponering perfekt!

For tiden skulle jeg gjerne ha viftet litt med staven på kjøkkenet mitt, og ikke bare noen plasser, men både tak og gulv og vegger, samt alt av kjøkkeninteriør skulle jeg ha tryllet nytt. Nå er det slik at vi skal faktisk pusse opp kjøkkenet, det er ikke lenger en utopi. Men jeg gruegleder meg til det kaoset en slik oppussing gir, men gleder meg vannvittig til resultatet. Jeg gleder meg til å bli en ekte husmor igjen, som ikke lenger kan skjule seg bak dårlig matlaging og korte opphold på kjøkkenet på grunn av slitasje og upraktiske løsninger. Vårt nye kjøkken blir nesten dobbelt så stort, men over dobbelt så fint!- og jeg gleder meg som et lite barn ;)

Her er bilder (!) av tegningene våre, i svært så flimerete kvalitet, men bak flimringa lurer det seg noe vakkert og matlagervennlig! Jeg gleder meg til å kunne vise fram kjøkkenet i levende livet, til påske kanskje ;)

3 kommentarer:

 1. Ser flott ut, misunner deg all skapplassen! Denne type oppussing er ille mens det står på, men er sikker på at det er verdt det når det endelig blir ferdig, nytt og vakkert. :-)

  SvarSlett
 2. ja, skapplassen er jeg så fornøyd med! :) vi får bare klare oss på enkel mat og en del rot og kaos en stund. Litjspira synes nok bare det blir spennede med kaos, for da kan hun hjelope til å "rydde" :)

  SvarSlett
 3. Oi, kjøkkenet ser finfint ut. Spennende å se resultatet. :)

  Morsomt at du ble med på give-away på bloggen min. :)

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails