8. juli 2012

Sjå mamma, Kosinus!!!!!

Jeg tror ikke jeg er den første småbarnsmora som har gått rundt å nynnet på "Solveiii og Kosinus, Soleveiiii og Kosinussnuss"! NRKprogrammet er en stor slager her i hjemmet, og vi synes såklart at det er ekstra stas at alle locations er fra Trondheim (byen i vårt hjerte)!

Litjspira har veldig sansen for dragen som ikke e så stor (nei mindre einnj en buss!) ;) *humre,humre* Og til hennes store overraskelse (og vår også) dukket Kosinus opp når vi var å lekte i byens nye store lekeplass, Cirkusparken/Ladeparken. Kosinus skulle tydeligvis spise noen tall i parken, og dette til Litjspiras store glede.


Og Kosinus lekte villig med ungene og kokte nok sikkert godt inni det blåe drageskinnet!


 "Mamma, e Kosinus på ordentlig????"


"Kosinus????? Kainj du flyyyy?"
Og jaggumei satte Kosinus i gang med å springe og hoppe seg i gang med
 en LITEN flyvetur (les: halvmeter).

En fiiiiin start på årets sommerferie!

*Ferieklemmer*

2 kommentarer:

  1. Nyyydelige muffins der nede! Nam!! Å så nydelige... Hvordsan fikk du kremen så nydelig? Å HVOR fikk du tak i vanilje ekstrakt??? Har lett og lett............

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg sverger til min Kenwoodmaskin, og etter at jeg/vi fikk den i bryllupsgave har toppingene blitt mye lettere å lage. Man får sikkert samme effekt med en kitchenaid maskin også. Pluss at jeg pisker leeeenge :) Vaniljeekstrakt kjøper jeg på traktøren. Kanskje du har en slik butikk i nærheten av deg?

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails