16. des. 2009

Hvem klarer å gjette hva denne skal brukes til???

Denne stigen er vårt neste prosjekt her hjemme. Hverken jeg eller gartnern har fått ut fingern og gjort det vi har tenkt med denne værslitte stigen. For noen hadde nok det rette vært å gå rett til containern eller peisen med den. Men vi har etterlyst en slik stige i mange måneder, og er svært takknemlig for at en arbeidskollega (takk Merethe!) av min mor velvillig ofret seg med å frakte ned denne fra hytta, etter at den ble sagd av en gammel laaaang stige som stod der. Nå har jeg fryktelig lyst til å ferdiggjøre prosjektet, men først står litt lettere eksamenskriving i kveld og i mårra igjen, så får vi se hva helgen bringer.

Men hva tror dere at stigen skal brukes til?
a) som en hylle over soffaen?
b) som en sengegavvel ?
c) som en hånddukholder?
d) som et klatrestativ te litjspira
e) klatrestativ te gartnern ;) ?
d) henges ned fra taket og fester gamle kjøkkenredskaper i den?

good luck!

(mmmm, legg merke til den lekre gangen vår i bakgrunnen, men nylagt linolium, nyreve tapet og ikke minst en lekker lysbryter i retrostil. Oppussingsbehovet roper HØYT! ..og jeg lukker ørene...... ;))

Snart er eksamen-over-klem!

3 kommentarer:

  1. Du har vunnet hos meg! Sender du meg en mail. Christine Hvitstil

    SvarSlett
  2. Tinamor, du er og blir en ekte livsnyter! Bloggen din er inspirerende og jeg gleder meg såååååå til voksenlelighet og samboer og sånn! Ha en strålende jul og hils gjengen din! Gleder meg til vi seas igjen på nyåret!

    SvarSlett
  3. Takk søteste Tine:) koslig hilsen å få sonn midt i julestria! Æ håpe på at det bli voksenleilighet på dæ i Trønderhovedstaden :) jaaaaaaa! Nyt Larvik jula, håpe det e like masse julestemning der som i nydelige Trondheim! klæm klæm

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails