23. des. 2009

Settekasse anno 2009

Hvem husker vel ikke 90-tallet med dets firkantede samleboks. Som småpike ønsket jeg meg hvert år smånips til settekassen min, og hjerte begynte å dunke extra hardt når jeg kom inn i små butikker med masse nips. Nette porselenskatter, fingerbøller fra charterreisemål og noe gammelt arvegods fra bestemor prydet pikerommet fram til 2000-tallet banket på døren og oransje vegger fikk vike for latte og hvitt.


Nå har jeg funnet en måte å videreføre settekassen, og dette rett over sofan. Ideen har jeg stjålet av en venninne (håper du ikek har copyright Elisabeth?!?), og nå har vi endelig fått opp herlighetn på veggen. Vi motstod fristelsen av å male stigen hvit, og det er jeg jaggu meg gla for.


Jeg hadde helt glemt settekassefenomenet, men et dobesøk på Brukbar/Pair-a-daize i Trondheim endret dette. Vil du mimre tilbake til pikerommet har de innredet ett av seks toalett med blant annet date-parfyme, starlet, topp-plakater og ikke minst en diger settekasse fylt med masse nips som får nostalgien til å pumpe rundt i kroppen.


Litt julepynt har fått prydet settekassen min i år, og vi er sååååå forelsket i hverandre, stigen og jeg, at jeg tror dette kan vare evig! ;)

God lillejulaften!

1 kommentar:

  1. Hei å hå:-) og takk for koselig kommentar.
    Juletreet er kjøpt på Giving & Living men nå finnes jo desverre ikke det lengre da. Det er av merket Shishi om jeg ikke tar helt feil. Litt i overkant dyrt var det, men på salg så gikk det jo an;-)
    Så morsom settekasse da, og jeg må si jeg likte denne litt bedre en 90 talls varianten.

    God jul til deg og dine

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails