14. des. 2009

Mitt (vårt) nye deilige bad!

Drømmen om ett ferdig bad til jul ble til virkelighet i år. Uten bad i 3-4mnd er i utgangspunktet utenkelig, helt til jeg var midt oppi det selv. Men nå dusjes det over en lav sko (høy sko?) og litjspira har lært seg å si BADE, med ett etterfølgende hvin! Selv om badet er lite (les: 5,1m2) har det allikevel plass til et lekkert badekar, en stor vask og behusning av dodraugen.
Glasskrukken ble kjøpt på loppis, og hadde en mindre lekkert gullokk, som lett ble hvitt med litt spraymaling. Oppi krukka har vi puttet deilige badebomber, med lukt og utseende som er tilpasset både alder og kjønn ;) (kaffe til gartnern, bergamot til meg og jordbær med konfektpynt til litjspira).

Lisbeth Dahl såpedispenser med deilige småsåper ved siden av. Den nederste er kjøpt på badeanda på Valentinlystsenteret og lukter deilig kakao (mmmm, sjokolade)!


Vi vurderte lenge fram og tilbake hvilke møbler vi skulle kjøpe, men vi endte til slutt opp med vår favoritt hele tiden; Flåren fra Ikea. Lekkert, romslig og vår stil.... og et stort pluss var jo den gode prisen (selv om den ikke var en avgjørende faktor i dette tilfellet, for en gangs skyld).


Badekaret med tilbehør! Badekaret med en leveringstid på 2 uker ble forlenget til 2 mnd, men på tross av det er vi så fornøyde at vi lar det gå i glemmeboken (etter litt prisavslag skal nevnes) ;) Og jeg er så glad jeg har pirka av etikketter på dusjtilbehøret, for det så myyye finere ut da ;)Bath-bokstavene er trebokstaver kjøpt på panduro (såklart!) og malte hvite. De var noe av det første tilbehøret jeg handla inn, og vi er fortsatt i et elsk-elsk-forhold!

Flere bilder av badet kommer etterhvert når eksamenskaoset er over på fredag kl 10.00 og jeg kan ta tua (trøndersk ord for klut) i bruk, spre juledufter som en muggost sprer vann i munnen min, rydde som en virvelvind og ikke minst nyte gløgg og julekaker som enhver julekjær jente gjør!


Snart-juleklem fra ei som strax synker laaaaaangt ned i badekaret, med en av mine bergamotbadebomber ;)

1 kommentar:

 1. Hei hei!

  Kjempeflott bad!
  Masse flotte detaljer♥

  God helg,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails