3. sep. 2010

Cupcakes

hipp hipp hurra! ...for besøk! man trenger vel ikke bedre grunn for å bake cupcakes? Det skal faktisk nevnes at vi bestemte oss for å bake cupcakes før vi viste at vi fikk besøk. Men når man offentliggjør slikt på facebook så invitere de beste gjestene seg selv!!! I kveld fikk jeg og litjspira besøk av hver vår venninne. En voksen og en litjspire til ;) litt barnehageslitne pier lyste opp når de spise cupcakes og vi voksne fikk slarva godt! Tusen takk for besøket :)
Nam,nam! Litjspira og jeg har gått amok med hjertestrøssel og deilig karamellglasur (næringsmiddelsmak fra panduro)


Litjspira venter på besøket slik at vi kan kaste oss over cupcakene


Litjspira har endelig lært seg å smile til kamera med åpne øyne! Vi har en hel haug med nydelige glisebilder, meeeen hvor øyene er lukket hardt igjen ;)

Vi er sabla fan av cupcakes her hjemme. Både fordi det blir en passe munnfull... eller tre! og fordi de ser så vannvittig søte og deilige ut! 


 Vanskelig å holde fingrene av fatet :)
Bak litjspira vises den råtøffe barnevogna, men mer om den senere en dag!

Har noen en god oppskrift på cupcakes? Vi har prøvd oss på cupcakes fra den nye cupcakeskafeen i Trondheim sentrum, men må si at det kun stod til et terningkast 3, mest på grunn av lite spennende smak på selve muffinsen og vel smørete glasur.


God helg til dere alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Og takk for at vi fikk kom snuppa;);) Nyyyydelige cupcakes fra to nydelige snuppa! =) Gir cupcakesan dokkers full score;) Æ syns dem fra fairytale har vanvittig god smørkrem æ da;) men æ like dem smørat..enig i at selve kakedelen e lite spennende..din va MY bedre;)

    SvarSlett
  2. ohhh, takk for hyggelig hilsen :)
    Vi ska øv oss med mer cupvakelaging vi, og da e dokk hjertelig velkommen på mer prøvesmaking;)

    Gog hælg snart!

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails