10. sep. 2010

Maling i finværet!


Mine kjære gamle barndomsmøbler har kommet fram i finværet. Gammel slitasje og litt utdatert 80-tallsfarge skriker mot meg og jeg har fått en helt fantastisk ide, hva om jeg malere møblene hvite! - det var orginalt eller hur ? ;) Vel, uansett hvor uorginalt det er å male møblene hvite så gjør jeg det allikevel, det passer perfekt til resten av "nyrommet" til litjspira! Det beste med møblene er at de også har tilhørt min mamma. Så nøysommelig under bord og stoler har hun skrevet sine initialer med blokkbokstaver, for over 50 år siden.


Her er gyngestolen grunnet og klar for første strøk med oljemaling. I min verden eksisterer ikke vannbasert møbelmaling, og avdampingen fra disse møblene er jeg sikker på er mindre skadelig enn røyk, forurensning eller andre ulumskheter ;) Resultatet blir rett og slett ikke like bra med vannbasert (for JA, jeg har prøvd det ut!) og oljebasert er også my lettere å arbeide med iom at det tørker mye saktere = dagens malingsleksjon!


Jeg lot meg også inspirere til å male litt mer enn bare bord og stoler, så når har noen lekre rammer blitt hvite, samt en tallerkenhylle og en dukkeseng :) suksessen vises frem når det er ferdig!!!

 Nå er jeg klar for litt undertøysselging, både i kveld og i mårra! og PS; vi har 25% på alt undertøy fra Chantelle på Reimers på Byhaven :)

Riktig god helg til alle og enhver, og takk for at dere titter innom bloggen min!

1 kommentar:

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails