5. sep. 2010

"Søndagsmiddag.... vi snakker ekte kjærlighet!"

Det var en gang en gartnern som ville diske opp med middag til fruen og litjspira. Kjøleskapet hadde variabelt innhold og inspirasjonen var på bunn... Men gartnern visste råd, han tok en prat med gode gamle Jamie Oliver og diska opp med en søndagsmiddag som overgikk alles forventninger! "- deinj hær kom innj på topp 10 lista mi" lirka jeg utav meg! Få sekunder etterpå oppgraderte jeg det til topp 3 :)


Nydelige farger og enda bedre smaker! Erter, nykål, bacon, hvitløk, timian og sikkert litt smør (for smaken skyld). Og en del ekstra fix fax som gartner sier at han og Jamie vil ha for seg selv. 


"Passer best til fugl" hilste Jamie oss og sa, dermed fikk kylligfiletene marienert seg og godgjort seg både i stekepanne og ovn! Smaken: himmelsk! Ved siden av lagde gartnern skysaus av kylligkrafta  og tok i bruk godsaker som fløte, maizenna og hvitvinskonsentrat.... dobbelt jummy!


Gårdsdagens ovnsbakte poteter fikk også bli med og de smakte fortreffelig de oxo!Jamie ligger på kjøkkenbenken og sier at det er side 145 som gjelder!

Gode tips til neste søndagsmiddag???
Nyt søndagskvelden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails