28. okt. 2009

Baderomsskilt *voila*

Jeg er veldig glad i hvit, veldig! Men jeg synes at det noen ganger kan bli for kjedelige overflater og jag kan lett få en institusjonsfølelse. Litt struktur i veggene (les: panel) kan være med på å gjøre et rom mer spennende, det samme med små blikkfang. Men alle vet vel hvordan det er å å sette spiker eller skruer i noe nyoppusset; jeg blir usikker, drøfter det med seg selv eller med gartnern, prøver å holde opp bilder, hyller eller duppedingser, mens gartnern sitter i sofan og vurdere, og kommer med et konstaterende mmmm! Men når jeg skulle henge opp skilt på de nyutskiftede hvite dørene våre kom jeg opp med et genialt trekk (ifølge meg selv iallefall)!
Man tar akkurat de skiltene man vil, men mine er såklart perfekte!!! ;)

Panduro får ofte besøk av meg, og jeg har liggende
brads som ser ut som skruehoder! (genialt)

Jeg trær brads gjennom hullene. Jeg falt mest for de uten stjerne i skruene (er det en gammel minimalist som sitter litt på skuldrene....???)
Slik ser bradsa ut på baksiden av skiltet, og ja dette er ikke et superfanzy skilt fra den rette designeren til 500kr stykket, men som det framgår av reklamen så kostet skiltet 39kr på kremmerhuset (kan man si genialt enda en gang!!!!?!)....
Voila, her henger skiltet mitt på baderomsdøra, festet med hvit skoletyggis, og med full mulighet til å bytte plass (men sjansen for at vi flytter ett nyoppusset bad til bak en annen dør er vel liten)! Skiltet ser ut som det er skrudd fast, men nå som dere vet min hemmelighet så må jeg bare konkludere med at dette er mye bedre enn fire skruehull i ei dør om 10år :)

2 kommentarer:

 1. "Man tar akkurat de skiltene man vil, men mine er såklart perfekte!!! ;)"
  Stort!
  Liker bloggen din allerede Tina, skal følge nøye med videre her ja.
  Og gratulerer med egen blogg :)

  SvarSlett
 2. takk takk Jørgen! ska kom å ta bilda av krypinnet ditt og legg ut og' sjø;)

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails