29. okt. 2009

Gammel kjærlighet ruste aldri....

...er tittelen på en kjær Trondheimssang av Petter Wavold. Selv om ikke sangen er fast reportiar hjemme hos oss, så vekker både sangen og tittelen gamle minner hos oss. På tross av at det var deilig å flytte fra 4. etasje kunne jeg gjerne ha flytta med meg selve leiligheten hvor som helst. Leiligheten kjøpte vi som 21åringer og ble pusset opp over de 3 årene vi bodde der. Og ingenting vekker gamle føleleser som helspakling, pussing, maling, tapetsering, Ikea flatpakker (ja, det blir en del av disse på studentbudsjett) og små interessekonflikter vedrørende svært viktige valg som tykkelse på soveromsgardiner, malingsstrøk og arbeidsfordeling ;) Kjenner du deg igjen gartnern???

Vi var og er veldig stolte av det arbeidet vi la ned i leiligheten vår, og for ca 100 000 fikk vi pusset opp både kjøkken,bad og alle rom i leiligheten. Og vi lærte hvor mye penger man kan spare på egeninnsats (men såklart merket vi hvordan tidkontoen fort ble tappet i løpet av årene). Jeg vil derfor vise fram vår store stolthet, som vi med studentkroner (takk til lånekassen!) fikk økt med en verdi på en gjennomsnittlig nyutdannet legelønning ;)


Vår veranda er nok for noen en trist utsikt (man ser andre hus!!!!) for oss en hærlig solkilde med utsikt mot folk og Estenstadmarka
Det aller helligste.... Eller også kalt soverom, loveshaq, eller hermetikkboksen. Your choise!Selvmalt bilde, sjølsydde liftgardiner og en lysekrone gartner fortsatt er stolt over å ha plukka ut:)


Litjspirens jungel! det kan fort bli vell mye rosa på ett jenterom, og i kombinasjon med at vi ikke visste om vi fikk en gutt eller jente malte vi rommet i lys lime, og satset på jentete tilbehør. Sommerfuglene på veggen er såkalte wallies som er kjøpt på amazoon.com. Walliesene ble ødelagt når vi flytta, men de lar seg lett gjentaes når litjspiren skal få pusset opp rommet sitt her vi bor nå.Stua vår! - manglet flatskjerm, men føltes allikevel som et varmt og lunt hjem :)

Noen bilder av kjøkkenet, - praktisk og en fryd å lage mat på. Til og med gartner brillierte ofte på dette kjøkkenet! (Det gjør du egentlig svært ofte gartner'n!)


Bad og Wc! Vi gjorde kupp på baderomsmøbler på gooba.no og falt helt for tanken på å sitte på do og bli belyst av en lysekrone:)


Vi savner deg gammelleiligheten vår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails