27. okt. 2009

Where to start!
For ca 5mnd siden solgte vi vår leilighet (4. etasje i blokk uten heis og et lite barn) på Nord-siden av Trondheim, for å begynne på ett nytt og bedre liv ... men hvor??? Etter vi solgte hadde vi 1 og 1/2mnd på å finne oss et nytt krypinn, enten leid eller eid. Vi lette og lette, og vi var livredde for å måtte konkurrere med alle nye studenter i Trondheim på leiemarkedet.

BANG!!! plutselig lå det perfekte rekkehuset ut til salg på finn.no. Gleden var stor når vi så at de tidligere eierne allerede hadde flyttet ut og at vi med stor sannsynlighet kunne overta så fort som mulig! Dette rekkehuset måtte vi bare ha :) Ivrige samtaler ved middagsbordet, over telefonen, med tannkosten i munnen og rett før vi sovna om hvor mye vi kunne by, hvilken farge vi skulle satse på på stua og parkett vs laminat fylte dagene mot budrunden. Budrunden vant vi dessverre IKKE.... men vi slo til med god annsinnitet i TOBB og dermed ble rekkehuset vårt 27/6 2009.

For noe var nok rekkehuset et "rottereir" og en grå stein (les: oppussingsobjekt), for vår del var den en uslipt diamant, som bare ventet på å bli pusset opp. Et hus som en gang skal føles som et HJEM!


Bilder fra prospektet


Hvem ønsker seg vel ikke ett litt jentete bad med feminine innslag, blomstrete detraljer og litt sopp inni veggene? En jentes spadrøm rett og slett ;)


Kjøkkenet oppmuntrer ikke akkurat til 4 retters middager og gastronomiske høyder, men enn så lenge så kan det både lages spaghetti og smøres matpakke der.Stua bringer 70-talls nostalgien tilbake, med sine lekre hårbekledde/støvbekledde vegger og lekre linoliumsgulv. Prikken over I'en er de flotte furuvinduskarmene som trekker det hele sammen!


2 kommentarer:

  1. Dette så jo ut som et herlig oppussingsobjekt :) Ser for meg dere kan boltre dere i kreativitet. Gleder meg til å se hvordan det endelig resultatet blir, men det kan kanskje ta en stund før dere er fornøyd og finito?

    Anders "beatmasta" Lund.

    SvarSlett
  2. Jepps, det e et hærlig oppussingsobjekt ja! vi e strålende fornøyd me kjøpet, og det begynne jo å bli litt forandringa allerede, men synes at det må du kom på besøk og sje, og ikke vent te det kjæm på bloggen ;)

    Vi bli fornøyd når banken låne oss bittelitt mer pænga, så vi kainj kast oss over kjøkkenprosjektet, og finito trur æ vi e rundt 2015;) jeeee!

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails