30. nov. 2009

Frieri og adventskos

Endelig er det førjulstid!!! Og for en måte 1.advent startet på, for mine nærmeste er det ingen hemmelighet at min kjære gartnern stilte det store spørsmålet i går, og til et slikt vakkert frieri kunne jeg ikke si annet en JAAAAAAAAAAA!

Så fra nå av bli adventstiden ekstra spesiell, med gode minner om et vakkert utendørs frieri med fakler, rosa sjampanje og en nydelig vintersol!

Snøteppet lå fint over lynget og gartnern disket opp me caneloni og delikatesseost (min favoritt) ute i friluft! og ved siden av satt litjspira og sjika forrundra på de to lykkelige og fjollete (og nyforlovede) foreldrene sine;)
Fra nå av kommer julestria til å bli en fryd og drømmesky, og eksamen blir som en vinsmaking. (håpe,håpe)

Sammen skal vi feire den andre julen som familie på tre, og jeg gleder meg til litjspira blir større og forstår enda mer av julekosen.

Hvert år skal vi tenne lys, men det første adventslyset blir fra nå av litt ekstra spesiellt, det blir ikke bare for GLEDE, men også for kjærligheten ;)
God adventstid alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Så fantastisk å bli fridd til! Og så romantisk. Då tenkjer eg jola dykkar blir ekstra god og minnerik:-)
  Skjønn pynt du funne fram også. Og takk for hyggeleg kommentar- jo, me kosar kon her på bruket:-) God veke til deg og dine

  SvarSlett
 2. Gratulerer med forlovelsen :)
  Koselig blogg du har.
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. takk for hyggelige hilsener, her i hjemmet går tia så alt for fort nå før jul;) men nå kommer jeg rett inn og titter til deg dahlida :)

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails