7. jan. 2011

Navnefestpynt!


Litjspira er inn i sitt tredje år her på jorda og tia har flydd helt uvirkelig fort! Det er mye som kan komme overraskende på en nybakt mor, men det som var mest overveldende i begynnelsen var det at "derre ungen" måtte jo få et navn, og det skulle feires! Dermed kastet jeg meg over planleggingen av litjspiras navnefest og koste meg med planlegging av tapas, pynt, gjester og fest :) Over er et bilde av lys og blomster fra festen, som ble et av mine første mini-interiørprosjekt -i ettertid har det blitt mange!


Litt utydelig bilde (var ikke alle digitale bilder like dårlige for ett par år siden??? særlig før jeg oppdaget effeten av å kutte ut blitz slik at man slipper å se skyggen av eføy.... kremt). Uansett er blomsteroppsatsen min jomfruoppsats, og jeg må si det var en fin måte å miste jomfrudommen på (!)


Hjemmelaget tapas så langt øye kan se! nam nam


Fredagskvelder har jo ofte blitt en oppgulping av gamle serier og filmer på TV, og i kveld er mitt bidrag et oppgulp fra gammeldager, hvor litjspira hadde få meninger (merk: er nå kommet i trassalder) og gartnern fortsatt omtalte meg som sin kjæreste og ikke fru ;)

GOD HELG!1 kommentar:

  1. Hei, jeg fant bloggen din via NIB sin utfordring om barnerom, og en blogg med et så fint navn må jeg bare legge meg til som følger av! Kjempesøtt barnerom litjpia di har:)

    Klem fra Britt

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails