29. jan. 2011

Pion-pion!

Hvis man sier Pion fort nok høres det barsk nok ut til at gartnern lot seg overtale (Pion-pion = et eller annet våpen i en eller annen film som jeg absolutt ikke vil se). Uansett så gikk jo vi amok med pioner i vårt bryllup. Og nå vet jeg jo med meg selv at bryllupsplanleggings storhetstid er i anmarsj, det er nå mange av de store valgene skal tas. Dermed vil jeg legge inn noen varme ord om den vakre blomsten. Jeg lagde alle blomsteroppsatser selv, inkludert brudebuketten og litjspiras bukett. Og jeg vil si at jeg brukte ca 15-20 minutter på brudebuketten. Så la jeg den på kjølerommet, hvor den stod i to døgn. Og buketten var like nydelig! Rundt stilkene surret jeg silketråd (mens jeg satt i båten som skulle frakte meg til vielsen) og festet en liten brosje jeg hadde fra den tiden hvor ALLE gikk rundt med brosjer på jakka/genseren. Bittelitt marikåpe ble dytten mellom pionene og jeg lurte også inn noen få perler. Sim salabim så var alle blomstene i bryllupet ferdige, til den totale sum av 1400kr.Kanskje verdt å spare en del tusen på å gjøre det selv og heller legge pengene i en deilig bryllupsreise????

3 kommentarer:

 1. Peoner er definitivt en favoritt. Vi gifter oss til sommern, og ettersom vi ikke har noen penger, men har lyst på masse blomster, er det er super idé. Den eneste som er enda morsommere og herligere er den artige lille ballen crespedia (billy balls), men veit ikke om den er å få tak i i Oslo.

  SvarSlett
 2. Hei, fin bukett!

  Hvor mange pioner brukte du i buketten? Og hadde dere mange totalt? :)

  SvarSlett
 3. Hei! Nå er det en stund siden jeg laget den, men jeg vil anslå at jeg brukte kanskje 15stk til buketten. Og totalt hadde vi nok en ca 80 stk :) (6stk i en pakke og minst 12 slike pakker).
  Veldig fornøyd :)

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails