30. jan. 2011

Virre virre, vapp!

... En lilla knapp, virre virre vapp. - Du slapp!

For noen uker siden var jeg innom alle interiørinteressertes store drøm, Nille... Jeg handler småklistremerker der til å klistre i finskriftsboka til elevene mine, og forrige gang kom jeg over en lilla pute som ville passe perfekt på litjspiras rom. Men den var jo fryktelig kjedelig i seg selv, derfor fant jeg ut at det var på tide å pimpe opp Nilleputa litt. Jeg og colan kastet oss over Ebay for tusende gang og søkte på lilac buttons osv, og der kom jeg over en lekker liten blanding av lilla knapper til den nette sum av 20kr inkludert frakt.


Knappene har helt nydelig lillafarge og pynter opp etthvert etter-juls-hus! Hjemme hos oss har de ligget på stuabordet et par dager, til litjspiras store glede. Vi har nemlig lekt oss masse med knappene.


Litjspira insisterte på å gjøre seg til! What you see, is what you get!


Vi har laget bokstaver, figurer og hus av knappene! Her har vi laget litjspiras bokstav :)


Søndag formiddag ble tilbrakt rundt spisestuebordet. Hvor jeg sydde på knapper på puta, mens gartnern og litjspira perlet med maxiperler. Jeg har forkynnet "Å være mot andre, som du vil at de skal være mot deg" til litjspira i det siste, for nå oppstår konfliktene med jevnaldrene mye lettere i barnehagen. Derfor sa jeg at jeg skulle lage peacetegnet på puta hennes, og det betyr at alle må være snille mot hverandre. Så får vi se hvor forebyggende puta kan være på en 2årig barnehagejente!


Her er puta trygt plassert i gjyngestolen til litjspira! 
Og hvis det skulle være noe tvil; rommet går i lilla!


PEACE!

4 kommentarer:

 1. Så utrolig tøff den ble! Fargen var jo bare lekker :)

  SvarSlett
 2. Puta er kjempekul. For en god ide med knappene. D

  SvarSlett
 3. Puta ble veldig fin! -og du må være en tålmodig sjel som orket å sy på alle de knappene på en gang ;)

  SvarSlett
 4. Takk og takk ;) Litt tid tok det, men dette var slik koslig småpusling, så det gikk relativt fort og smertefritt (les: vannblemme på pekefingeren) :)

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails