23. feb. 2010

Kaoskontroll


For tiden er veggene ribbet og overflater strippet på kjøkkenet, og da åpenbarer det seg både hærligheter og styggdommer, som uansett skal få en liten makeover når alle skap er opp på veggen.

En av hærlighetene var denne kitche tapeten som var gjemt bak en panelvegg på kjøkkenet. Vi har kost oss med dette synet i 3 uker nå, men om kort tid vil den bli tildekket av skap og panelplater:)

På kjøkkenet er pipa bekledd med tapetrester. Tapetrester betyr som regels nitidig skrapearbeid, særlig når vi må helspakle og male pipa for at det skal være etter forskriftene.


Rekkehuset vårt har ventilasjonsvifta på kaldloftet, og ventilatorhetter til denne typen vantilasjonsanlegg er enten mindre flotte eller så dyre at vi heller bruker pengene på en 2 ukers sydentur. Dermed putter vi en propp i anlegget og kjører i gang en kullfiltervifte som er fin og se på;)


En kjøkkenvegg lektes ut for å skape jevnere flate og skjule litt ledninger. Veggen skal klees inn med hvite panelplater og kanskje prydes av et eller annet kjøkkenkunstverk.


Som tidligere viser jeg fram kaos og ting som ikke er helt på stell. Jeg bryter sikkert interiørbloggkodeksen, men regler er til for å brytes ;) tidligere kaosinnlegg

Har du et lite kaos hjem til deg?!?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails