22. feb. 2010

Nytt gulv


I disse ekstreme oppussingsdager må undertegnede skrive under på at det går hardt utover både rygg og fingertræler. Bloggtid er redusert til niks-nada og all hjemmetid er det samme som å tenke kjøkken, skru kjøkken og se at kjøkken tar litt form. - Og hærlig er det! Egeninnsats er vår måte å spare penger på, og for tiden sparer vi med enorm rente;) Jeg må bare beklage redusert bloggekapasitet, men legger ALL skyld på det rålekre kaoset som utspiller seg på kjøkkenet!

Her er et bilde av det gamle linolyumsgulvet (skrives det slik) og vår nye eikelaminat. Jeg foretrekker uten tvil det nye gulvet, og nå er gulvet ferdiglagt i hele 2 etasje. Laminat var et lett valg når vi så hvor mye skader en liten karbat kan gjøre på et flott parkettgulv for en stund siden. Dermed gikk vi for det flotteste laminatgulvet vi fant, oljet eik fra alloc :) Nå kan både vi og litjspira miste tunge skarpe ting i gulvet, eller leke med full innsats til enhver tid :) Og det gjør vi svært ofte, for hjæm her går det i 1-2-3 / klar-færdig-gå (springe fram og tilbake i etasjen) eller dansing og lage lyder ved å slå ting sammen, - og da gjerne slå ting mot gulvet;)

Ha en fantastisk vinterferiedag! Jeg skal straks stikke å selge undertøy i lange baner, så trenger du en ny bh, stikk innom meg på Reimers Byhaven i dag :
)

4 kommentarer:

 1. Hei
  Så koselig blogg du har:)
  Så kjekt med nytt gulv..gratulerer:)
  Det er alltid litt styr mens det pågår oppussing, men så utrolig verdt det når man ser resultatet:) Ha en god vinterferie!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Tina!
  Har fulgt me bloggen din ei god stynd no, men frykteli dåli t å kommenter :)

  Alloc-gulve e faktisk et sterker gulv enn parkett, å i tillegg så e d vanntette skjøta, så om d søles, så MÅ man itj spring for å tørk opp me en eneste gang :) Eline har testa ut gulve vårres veldi me tanke på hakk å sånne ting, å d e fremdeles hakkfritt å fint. Så d bli dåkk nok strålende fornøyd me!

  Stor klem fra Benedicte (søskenbarne hennes Ingrid som bodd attme dåkk før :))

  SvarSlett
 3. Hei. Så fint dere får det. Gjør dere alt sjøl? I så fall imponerende. Hvis dere har brukt håndverkere i tillegg ville jeg bare tipse om den nye nettjenesten www.godtjobba.no hvor folk som deg og meg anbefaler gode håndverkere slik at det blir lettere for andre å finne rett mann/kvinne til jobben.
  Lykke til med videre oppussing!

  SvarSlett
 4. Hei alle dere tre :)

  Her i hjemmet har kjøkkenoppussinga tatt pusten fra oss, og bloggenm har derfor blitt skjøvet litt til side... Men jeg vil si tusen takk for koslige hilsner!


  Linn: Håper du også hadde en fin vinterferie, vår gikk utelukkende med på kjøkkenrenovering, men herregud hvor fint det begynner å bli ;)

  Benedicte: Hei! Det var lenge siden sist, så koslig at du kommenterer og følger bloggen min :) Vi er råfornøyd med allocgulvet,...bortsett fra når det kommer til at vårt valg av "oljet" gjør at skitt vises veldig fort, og det vet du sikkert ikke er noe fordel med de små søte i hus;)
  Du får bare forsett å kommenter assa, kjæmpekoslig!

  Aimar: Takk for hyggelig hilsen, så koslig å høre at andre synes vi får det fint :) Vi gjør så og si alt sjøl, unntatt elektrikkerarbeid, rørlegging og våtromsflislegging. Det er så ufattelig givende (og arbeidsomt) å gjøre arbeidet selv, for da blir vi så STOLT! Og så er det jo vår sparemetode;)

  GOD VÅR!

  SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails