13. feb. 2010

Vårgrønn!


Som fortalt tidligere lengter både jeg og gartnern etter våren. Vi er så heldig å bo så nærme bymarka i Trondheim som man kan, men med litt alvorlig skiuhell i mente, og ei lita ei som foretrekker å kjøre akebrett og ha det varmt og godt, har det ikke vært så lett å utnytte skisporene som man skulle tro. Derfor gleder vi oss slik til snøen forsvinner (noe den gjør gjerne 2 uker etter resten av trondheim her vi bor) og til vi kan være mye ut i vårsola.

Søte små telystaker fra mitt skattkammer, julegave fra Siri (takk!) som gjør seg utmerket som potteskjulere også

Når julen ble ryddet ut av huset vårt måtte vi få inn en ny fargeskala, og min lengsel etter våren styrte meg rett mot vårgrønn. Og det er rett og slett deilig å komme opp på stua og kjenne litt deilig vårfarge hver dag. Som Ronja Røverdatter har jeg behov for et lite vårhyl, men det får bli med noen bilder av en vårgrønn stue. Og så lengter jeg vilt etter å planlegge en gul bypåske;)


Sukkulenter i settekassa anno 2009 se herGod helg! -og la OLsendingene bite dere i r..... ;)


2 kommentarer:

  1. Hei. Her er det skikkelig vårstemning i dag; Plussgrader og det drypper fra takene og store snøflak deiser i bakken. I tillegg er det sol og fuglekvitter. Jeg liker vinteren, men det er deilig med en liten forsmak på vår også. :-)

    SvarSlett
  2. åh, det hørtes fortreffelig ut! Her har det også vært plussgrader og snøtining, samtidig innebærer jo dette også holker/is/glatt føre. Så alt har si bismak;) Men våren er hjertelig velkommen til trondheim!

    SvarSlett

Takk for at du skriver en hilsen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails